|9|9

Pester pretekli vikend v vseh tekmovanjih!

26.01.2017

Fantje u13 z odličnimi igrami nadaljujejo ligaško tekmovanje, kjer so v tem delu naleteli na sicer izjemno močno ekipo Heliosa, a jim z vsakim kolom nudijo boljši odpor ter pridno napredujejo. Tokrat je bil Helios boljši z rezultatom 42:57, na drugi tekmi pa so naši brez večjih težav ugnali Plamo Pur, na koncu je na semaforju pisalo 55:31. 
Že ta vikend pa fante čaka eden izmed vrhuncev sezone, v soboto ob 10:00 bodo v polfinalu miniPokala SPAR doma gostili košarkarje Grosuplja, vsi navijači vljudno vabljeni !

Ekipa u15 v drugem delu vztajno niza zmage, ki nas bodo vodile v končno razvrstitev za 9. mesto v državi. 
Tokrat smo bili kljub zdesetkanosti zaradi bolezni z rezultatom 70:45 boljši od Nazarja, fante pa že v nedeljo čaka nova tekma, nasprotnik bo Vrhnika!

Kadeti do 17 let so v soboto proti Dravogradu naskakovali uvrstitev med 6 najboljših ekip v Sloveniji. Tekma je bila izenačena do zadnjih sekund, naši so imeli celo met za zmago, na koncu pa so po nekaj zadetih prostih metih Dravograjčanov izgubili z rezultatom 73:78. Fante tako v nadaljevanju prvenstva čakajo boji v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev na zaključni turnir državnega prvenstva.

Mladinci nadaljujejo svoje igre v elitni skupini, tokrat so doma igrali z Grosupljim. Končni rezultat je bil 72:61 za Grosupeljčane, do konca rednega dela pa je še 7 kol, v katerih si bodo naši fantje poskušali zboriti čim boljše izhodišče pred finalnim turnirjem.

Za lepo presenečenje je tokrat poskrbela članska ekipa, ki je v gosteh premagala ekipo, ki zaseda drugo mesto na lestvici, padla je Sežana! 
To je bila druga zaporedna zmaga naših fantov, ki se tako počasi dvigujejo na lestvici.

Za zaključek pa še napovednik novičke o naših najmlajših; s tekmovanjem je namreč pričela tudi ekipa KK Parklji u11!
Jutri bomo tako na strani objavili obsežno novico s fotogalerijo, na kateri bomo poskusili čim bolje predstaviti vse zabavne trenutke ter vrhunske košarkarske poteze naših malčkov! 

Nazaj